2012. február 2., csütörtök

IKEA Ekeskog kanapé leárazva! Eredeti ár 1/4-e! - Jelenlegi ára: 36 500 Ft

Áron alul eladó egy Ikea Ekeskog 3 személyes kanapé, levehető, mosógépben 60 fokon tisztítható Blekinge fehér huzattal. Színe már nem olyan hófehér, úgyhogy tisztítást igényel. Méretei: 240x100cm. A párnák két oldalasak, roppant kényelmesek, pihe puha benne ülni és elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elnyújtózz benne. A hátpárnák eltávolításával kényelmes egy személyes fekhellyé alakítható. Nagyon szeretem, helyhiány miatt kell megválnunk tőle.  
Sajnos az alsó huzatnak az a része, ami nem vászonból, hanem valami papírszerű anyagból készült jelentősen megkopott, azon a részen ahol a tépőzárral csatlakozik az ülőpárnákhoz. Mivel ez a legalsó réteg, nem látszik, funkciója sincs, ha valakit zavar anyagpótlással könnyen javítható. 2 fotót is feltettem, egyiken a nyitott kanapéágy látható (ülőpárnák és a háttámla nélkül), a másikon teljesen szétnyitottam az alsó huzatot, hogy látható legyen teljes valójában a kopás.
Az ágygép jelenleg nem működik, ezt tükrözi az ár. Egyébként a fekvőfelülete: 160x200cm.  Tulajdonképpen az ágygép jó lenne csak a matrac rugója lazult ki és emiatt, akad, nem lehet kihúzni. A hiba a matracnak azon a részén található, ami kihúzható, fekvőfelület. A másik fele, amin ül az ember összecsukott állapotban rendben van. (a két matrac egymás alá csúszik összecsukott állapotban) Természetesen darabjaira lehet szedni szállításhoz, jelenleg egyben van.
A kanapé Kerepesen vehető át. Itt részletes információt találtok róla: http: //www. ikea. com/ms/hu_HU/img/Buying_Guides/EKESKOG_08. pdf


Jelenlegi ára: 36 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 14:43
. IKEA Ekeskog kanapé leárazva! Eredeti ár 1/4-e! - Jelenlegi ára: 36 500 Ft